15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://kluczdopiekna.pl 300
olejek z amarantusa opinie

Olejek z amarantusa – dlaczego warto stosować go w kosmetyce; moja opinia i dawka DIY

Szarłat, czyli inaczej amarantus – to roślina od wieków wielbiona i ceniona przez starożytnych Majów, Azteków i Inków. Stanowił podstawę ich diety, zapewniał zdrowie a kobietom – urodę. Wytłaczany z niego olej ma wysokie wartości odżywcze, zdrowotne i upiększające. Bardzo mnie zainteresował olej z amarantusa. Postanowiłam prześledzić jego właściwości, zastosowanie i wypróbować olejek na własnej...Czytaj Więcej